Laatste Informatie

Vraag en Antwoord

Veel gestelde vragen

 

nee, om in aanmerking te komen voor een medialle mag je 1 dag verzuimen.

de dag van inschrijven verschilt per startburo, zie de data bij een van de startburo's.
Klik op de link van een van de startburo's 

 

Ja hoor, geen probleem. Meld je op de eerste wandeldag op het startburo, je kunt je dan nog inschrijven

Helaas, online inschrijven kan nog niet. Inschrijven dient persoonlijk gedaan te worden op een van de inschrijfdata.

Ja, het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk in te schrijven. wel dient het inschrijfgeld bij het inschrijven voor alle deelnemers te worden voldaan

Het inschrijfgeld voor deelname aan de wandelvierdaagse 2024 bedraagt bij de voorinschrijving €3,00 pp.

Inschrijving op de eerste wandeldag bedraagt €3,50 pp.

We hopen dat zoveel mogelijk schoolkinderen zich als een groep inschrijven. Het voordeel voor de lopers is dat zij niet afzonderlijk hoeven in te schrijven, af te stempelen en de medailles te halen. Dit wordt veelal door de coördinator gedaan. Voor de organisatie betekent het een snelle afhandeling tijdens het inschrijven en op de wandeldagen zelf (startkaarten uitdelen, stempelen etc.).

Nee, wanneer u zich inschrijft als begeleider, ontvangt u geen medaille. Wilt u toch een medaille, dan dient u zich in te schrijven als deelnemer.

De medaille is vrijdag na de intocht op vertoon van de startkaart af te halen bij het startbureau.

Jazeker! De avond4daagse is bedoeld voor alle leeftijden. Dus iedereen die 4 dagen lang 5 kilometer of 10 kilometer kan lopen is van harte welkom. Voor oud basisschoolleerlingen is het ook heel gezellig om met de groep nog een keer te lopen. Even gezellig bijkletsen...

De starttijden voor de 5, 10 en 15 km zijn verschillend per startburo, voor de actuele starttijden kijk je bij het betreffende startburo

 

In principe ja! We laten ons niet tegenhouden door een paar druppels regen. Bij echt slechte weersomstandigheden zoals zware stormen en onweersbuien volgen we natuurlijk nauwgezet de weersvoorspellingen. Het weer is vaak erg veranderlijk en er kunnen plaatselijk grote verschillen zijn. Daarom besluit de organisatie uiterlijk 30 minuten vóór de officiële start of de wandeling zal worden afgelast of dat er later vertrokken zal worden.

voor de start liggen er op het startburo een aantal routes uitgeprint. de routes staan ook de in de app van RouteYou, deze is gratis te downloaden voor Iphone of Androide.

LETOP: de routes kunnen tot op de laatste wandeldag nog wijzigen

je kunt 5, 10 of 15 (15 alleen in Rijpelberg-Brouwhuis) lopen

Het is niet toegestaan om eerder te starten dan de starttijd die is aangegeven. als je toch eerder start dan loop je de route voor eige risico.

Tijdens de wandelvierdaagse is EHBO aanwezig. Ook zijn een aantal EHBO'ers mobiel zodat indien nodig ook onderweg hulp geboden kan worden. De EHBO is te bereiken via de contactpersoon van het betreffende startburo

Heb je een vraag en staat deze niet in het lijstje hierboven, neem dan contact op met het secretariaat.

Klik HIER voor het secretariaat

ja hoor, dat is geen probleem. mist je je aan de regels houdt (honden aan de lijn daar waar dat moet..) en dat je huisdier de overige wandelaars niet hinderd.

 

 

 

Wandelavondvierdaagse voor de komende de jaren:

- 2025: 21 tm 24 mei

- 2026: 3 tm 6 juni

- 2027: 26 tm 29 mei

- 2028: 17 tm 20 mei

- 2029: 30 mei tm 2 juni

 

Noteer deze datums alvast in je agenda