Laatste Informatie

Vraag en Antwoord

definitief afgelasting Wandelavondvierdaagse Helmond

 Definitief afgelasting Wandelavondvierdaagse Helmond

In 2019 hebben enkele duizenden deelnemers met veel plezier de 60ste editie van de wandelavondvierdaagse van Helmond gelopen. Mooi weer, vrolijke gezichten en voor de deelnemers diverse traktaties maakte deze editie tot een succes. Wie had toen kunnen voorzien hoe anders dit in 2020 zou gaan.

De dagbladen, Facebook, Twitter en ander social media staan er vol van, Covid19 raakt ons allen en beïnvloed ons dagelijkse leven voor een groot deel, ook ons als organisatie van de wandelavondvierdaagse van Helmond

De organisatie heeft er, in samen werking met de gemeente Helmond alles aan gedaan om ook dit jaar de Wandelavondvierdaagse door te laten gaan, echter is het ons niet gelukt. In eerste instantie was het plan om de Wandelavondvierdaagse uit te stellen naar september maar ook deze datum is gezien de omstandigheden niet haalbaar.  We moeten jullie bij deze dan ook melden dat er in 2020 geen Wandelavondvierdaagse in Helmond zal gaan plaatsvinden, iets wat ook wij zeer betreuren.

Vol goede moed gaan wij als organisatie door met de voorbereidingen om zodoende in 2021 de WandelAvondvierdaagse van Helmond door te kunnen laten gaan, dit alles met in achtneming van hoe de situatie rondom Covid19 zich de komende tijd zal gaan ontwikkelen. 

Als alles weer terug is naar “normaal” zal de 61ste editie van de Wandelavondvierdaagse van Helmond plaatsvinden van woensdag 2 juni tot en zaterdag 5 juni 2021. We hopen dat we ook dan weer op jullie te rekenen.

Houdt de dagbladen, social media en onze website  in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Met sportieve groeten,

Namens het Groot Comité

stichting Wandelavondvierdaagse  Helmond

www.wandelvierdaagsehelmond.nl

Wandelavondvierdaagse voor de komende de jaren:

- 2021: 2 tm 5 juni

- 2022: 18 tm 21 mei

- 2023: 7 tm 10 juni

- 2024: 19 mei tm 1 juni

- 2025: 21 tm 24 mei

- 2026: 3 tm 6 juni

 

Noteer deze datums alvast in je agenda