Laatste Informatie

Vraag en Antwoord

Welkom

Warm, Warmer, Warmst . . .

Aan het weer heeft het de 62ste editie van de wandelavondvierdaagse in ieder geval niet gelegen, als zal menig een toegeven dat het misschien wel te warm was.

Maar dat mocht voor de wandelaars geen belemmering zijn gezien het aantal inschrijvingen (bijna 2000) die we in 2023 hebben mogen verwelkomen.

Daar het op woensdag en donderdag nog goed wandelweer was, waren de vooruitzichten voor vrijdag en zeker voor zaterdag dat het nog warmer zou gaan worden. De organisatie heeft hierop besloten het hitte protocol te volgen en, mede op het advies van GHOR en het RIVM maatregelen getroffen. Zo was het advies om goed te blijven drinken en je in te smeren tegen de zon. Ook zijn er op zaterdag extra flesjes water uitgedeeld en is de route van de 10km lopers ingekort.

Traditie getrouw stond onze burgemeester en wethouder alle lopers op te wachten tijdens de bloemenintocht waar zij even op de foto konden gaan en van een van hen een heerlijke appel kregen uitgedeeld.

al met al kunnen we spreken van een geslaagde 62ste editie van de Helmondse Wandelavondvierdaagse en hopen we jullie allemaal terug te zien in 2024.

 

 


Met sportieve groeten,
Namens het Groot Comité
stichting Wandelavondvierdaagse Helmond
www.wandelvierdaagsehelmond.nl

Wandelavondvierdaagse voor de komende de jaren:

- 2025: 21 tm 24 mei

- 2026: 3 tm 6 juni

- 2027: 26 tm 29 mei

- 2028: 17 tm 20 mei

- 2029: 30 mei tm 2 juni

 

Noteer deze datums alvast in je agenda